Dingen die ik niet begrijp…

Speciaal voor vandaag, een totaal nutteloos lijstje van een aantal zaken die ik niet begrijp. We zijn de week voor kerst, dus waarom niet hé.

 • Waarom heet een smurfentaart een smurfentaart? Dat ziet toch niet blauw? Dat smaakt toch niet naar smurfen? En zelfs als het naar smurfen smaakt, hoe weet je dat dan? Heeft er al ooit iemand een smurf geproefd?
 • Hoe snel de nagels aan je vingers en tenen wel niet groeien. Twee keer knipperen met je ogen en je kan weer bijknippen. Jep, ik ben zelfs een knipper en geen vijler (dus in principe groeien ze bij mij nog iets minder snel). Ik heb geen geduld voor vijlen, haha
 • Mensen die proppen in plaats van plooien, hoe zelfs?
 • Wat een mens doet met al die totebags die je overal krijgt of koopt voor het goede doel. Hoe beslis je welke totebag je wanneer gebruikt? Want ik gebruik precies altijd de dezelfde (de stevigste en de grootste want zo ben ik dan ook wel weer, er moet veel brol in kunnen).
 • Hoe het kan dat mensen zo’n mooi gecureerde Spotify Wrapped hebben? Bij mij zit dat vol met een mix van guilty pleasure en emomuziek. Hebben die twee verschillende accounts ofzo?
 • Dat je het geluid van je smartphone hebt aanstaan op publieke plaatsen. Er is toch niets genanter dan dat heel de trein naar jou aan het kijken is als je de telefoon moet opnemen?
 • Wat er met je gebeurt tijdens het slapen/dromen. Ik ben zo iemand die echt nooit onthoud wat ze droomt. Maar ik vind het gewoon zo’n fascinerend gegeven waarvan ik echt zou willen weten hoe dat werkt ofzo.

En jij, wat begrijp jij niet zo goed?

18 reacties op ‘Dingen die ik niet begrijp…

 1. Ha, Smurfentaart. De theorie hier thuis is: die smurfjes worden gevangen, en ontdaan van broekjes en mutsjes. Die gaan in de was. De smurfjes zelf worden gekookt, en dan gaan ze van blauw naar oranje. Na het wassen worden de mutsjes en de broekjes in schilfers gedaan, en die gaan dan bovenop de taart.
  Ze hebben het eigenlijk nooit willen geloven, en toch ben ik de enige in huis die Smurfentaart fantastisch lekker vind. Meer taart voor mij dus! 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Irene schreef:

  Haha die Spotify wrapped zit bij mij ook vol met willekeurige totaal niet bij elkaar passende of op elkaar lijkende stijlen 😉
  Is een smurfentaart niet blauw? Ik dacht dat :p
  En ja, proppen, dat snap ik ook niet … Maar echt niet!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hahaha, dat van die Spotify heb ik me ook afgevraagd. Hier was het vooral een mix van heel erg foute muziek (van tijdens het sporten) en dan muziek die Tuur graag hoort. Soit, totaal niet iets wat ik precies kon en wou delen op sociale media 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.