Over Annelies

Welkom op mijn persoonlijke blog. Hier vertel ik wat meer over het meisje achter de blog.

Goannelies, een persoonlijke blog van een twintiger met passie als toverwoord.

Mijn naam is Annelies en ik ben 25 lentes jong. Na mijn studies Communicatiewetenschappen en Bedrijfscommunicatie aan de KU Leuven kreeg ik de kans om deel uit te maken van de Belgian Advertising School tijdens #BAS1516. Dat jaar leerde ik om te durven springen en er gewoon voor te gaan. Momenteel werk ik als online marketeer bij het webbureau Statik in Leuven. En dat doe ik met veel plezier!

Met GoAnnelies heb ik mijn plekje op het internet waar ik mijn ei kwijt kan. Je krijgt hier bakken inspiratie om zo veel mogelijk uit het leven te halen. Tips voor je carrière, om jezelf beter te ontplooien en de wereld te verkennen. Dit alles overgoten met een dikke portie levensvreugde én een persoonlijke toets. Ik vertel je mijn zorgen, moeilijkheden, vreugdes en lichtpuntjes, kortom mijn verhaal. Alles wat je hier leest is 100% GoAnnelies.

♥ kattenpootjes ♥ dansen tot je niet meer kunt ♥ de koers kijken op het puntje van mijn stoel ♥ een boek lezen op papier ♥ lekker nerdie geschiedenisdocumentaires kijken ♥ wegdromen bij kostuumdrama’s ♥ verdwalen tijdens een citytrip ♥ foto’s nemen om momenten vast te leggen voor altijd ♥ met de voetjes in het zeetje ♥ dat verfrissende gevoel wanneer je uit de sauna komt ♥ elke dag chocolade

Met deze blog heb ik nu mijn eigen plekje waar ik iets kan vertellen over wat me passioneert. Als je iets met passie doet kunnen er immers wonderlijke dingen gebeuren. Passie als toverwoord.

Veel leesplezier!

P.S. Heb je een vraag voor mij? Wil je reageren op één van mijn blogs of wil je gewoon iets kwijt? Neem dan even contact met me op.

2 reacties op ‘Over Annelies

  1. Evi schreef:

    Dag Annelies
    Wat een juweeltjes ontdek ik hier. Fijne blog, ik ben fan. Waar Facebooklinks al niet goed voor zijn. Mocht ‘doe zo verder’ niet afgezaagd zijn, zou het hier zeker op zijn plaats zijn.
    Vele groeten

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.